Прем’єра пізнавальної вистави «Як Зайченя вчилося машину водити»

16 травня у Конференц-залі стадіону «Металіст» відбулася прем’єра пізнавальної вистави «Як Зайченя вчилося машину водити» виїзного інтеграційного театру «Смайл», яку організовано БО «БФ «Простір майбутнього» у співпраці з ГО «Асоціація багатодітних сімей «АММА» у рамках соціального проекту Єдиної соціальної мережі Департаменту Праці і соціального захисту населення.
Даний захід став можливим завдяки партнерам: Патрульній поліції міста Харкова, ФК «Металіст-1925», БО «Інва Сос Восток», мережі супермаркетів «Восторг», видавництву «Ранок» та ГО «Освітній маркер».
Виставу було приурочено до Дня матері та Міжнародного Дня сім’ї. Більше 150 дітей з багатодітних сімей, обласного центру психо-соціальної реабілітації, психоневрологічного санаторію завітали на свято.
Особливістю роботи театру «Смайл» є те, що його акторами є батьки та діти з багатодітних сімей, які вкладають весь свій творчий потенціал у те, щоб через акторську гру та цікавий сюжет передати глядачам нові знання, навчити їх бути уважними на дорозі та під час активного відпочинку, а закріпити навички правильної поведінки діти змогли завдяки патрульним поліцейським Євгену та Джамілі, які не тільки роз’яснили тонкощі правильної поведінки на дорозі, але й практично продемонстрували важливість дотримання їх.
Приємні враження та корисні розважальні подарунки були для кожної дитини приємними бонусами цього святкового дня.
А театр «Смайл» на цьому не зупиняється, а готується до нових і нових подорожей до дітей у заклади інтернатного типу для того, щоб дарувати тепло своїх сердець новим і новим глядачам!
Успіхів і розвитку молодому соціальному театру!!!

viber_image_2019-05-20_11-02-09

viber_image_2019-05-20_11-07-40viber_image_2019-05-20_11-07-35viber_image_2019-05-20_11-07-44

 

0 коментарів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *